Saam - Aikido

Saam – Aikido

Saam wil de mogelijkheden van mensen om contact te kunnen maken en in verbinding te zijn vergroten - Goes, Zeeland

Botsen, bewegen en bewustzijn (BBB)

Botsen bewegen en bewustzijn (BBB) is een vorm van Aikido buiten de mat waarbij er op een concrete en fysieke manier aandacht wordt gegeven aan de manier waarop we als mens verbonden zijn en hoe dat ons leven beïnvloed.

Niemand bestaat op zichzelf. De mens is een sociaal wezen en is verbonden met andere mensen, binnen een sociale context. Deze verbondenheid is echter niet altijd even makkelijk of vanzelfsprekend en stelt ons voor uitdagingen. Er bestaat een duidelijke relatie tussen ons gevoel van welzijn en de kwaliteit van de belangrijke verbindingen en relaties in ons leven. Relaties die de druk op het leven verhogen kunnen het leven dan ook zwaar maken. Ze kunnen de oorzaak van pijn, verdriet en onzekerheid zijn. Deze uitdagingen, en hoe ze privé en op het werk ons leven beïnvloeden, staan centraal binnen BBB.

Aanbod

Je kunt BBB zien als een vat vol mogelijkheden. Er zijn basiscursussen met vrije inschrijving, workshops en trainingen voor groepen en organisaties én het is mogelijk om een afspraak te maken voor een individuele sessie.

BBB biedt voor organisaties en teams bijzondere mogelijkheden in het kader van teambuilding en het versterken van de onderlinge samenwerking. Je kunt daarbij onder meer denken aan omgaan met onzekerheid, onveiligheid en weerstand binnen het team en tussen leden van het team. De duur en het thema van de workshop of training worden in overleg vastgesteld.

BBB is geïnspireerd vanuit de kunst van het Ai-ki-do, ofwel de weg van harmonie in het leven. Voor contact en vragen klikt u hier. U kunt ook bellen met 06 2737 1484.

Reacties zijn afgesloten.