Saam - Aikido

Saam – Aikido

Saam wil de mogelijkheden van mensen om contact te kunnen maken en in verbinding te zijn vergroten - Goes, Zeeland

Hoe werkt een mens?

Het leven kent onzekerheid, angst en blokkades. Waarom eigenlijk?

In deze workshop nemen wij u mee in de wereld van het menselijke. Welke mechanismen zorgen ervoor dat je doet wat je doet? Wat zet je aan tot actie en wat weerhoud je daarvan; waarom ervaar je onzekerheid, weerstand en blokkades?

En werken deze mechanismen altijd correct? Het antwoord is: Nee, dat doen ze niet. Ons systeem kent namelijk de nodige bijwerkingen die voor ongemak en spanning in het leven kunnen zorgen. Bewustwording van hoe je als mens werkt, geeft je meer mogelijkheden om met deze bijwerkingen om te gaan. Dat is het doel van deze workshop.

De workshop wordt gegeven door Pauline Kockx en Hans de Win. In de workshop vertelt Pauline over hoe het onderbewuste ons lichaam stuurt. Hans laat u voelen hoe uw lichaam reageert, bijvoorbeeld als u onder druk wordt gezet. U krijgt niet alleen meer inzicht in hoe een mens werkt, maar ook praktische tips en oefeningen om om te gaan met stress en blokkades bij uzelf en anderen.

Pauline Kockx heeft expertise op het gebied van Cranio-Sacraaltherapie en Masgutova Neuro-Motorische Reflexintegratie®. Hans de Win heeft expertise op het gebied van Aikido en systemische processen.

Datum en tijd: Op dit moment is nog geen datum vastgesteld.

Locatie: SCALDA, Ravensteijnweg 1, Middelburg

Kosten: € 35,00 pp.

Vragen? Klik hier.

Je kunt je hieronder aanmelden voor de workshop.

Reacties zijn afgesloten.